Xiaomi Smart Clock met Google home assistant

Xiaomi Smart Clock met Google home assistant
Beschrijving

Details

De Xiaomi Smart Clock met Google home assistant is een slimme klok die is ontworpen om je te helpen het meeste uit jouw dag te halen. Deze slimme wekker is voorzien van een 4" beeldscherm en heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Kies uit 10 wijzerplaatontwerpen en pas de kleur naar smaak aan. 

Met de integratie van Google home assistant kun je gemakkelijk jouw slimme apparaten aansturen met spraakcommando's. Je kunt bijvoorbeeld jouw verlichting, thermostaat en andere smart home-apparaten bedienen zonder ook maar een vinger te hoeven uitsteken. Maar bijvoorbeeld ook een goedemorgen ritme, waarin je agenda, het weer en nieuws voorbijkomt. 

De QBH4191GL Xiaomi Smart Clock heeft ook een aantal handige functies, zoals een FM-radio, alarmen met snooze-functie en een slaapmonitor om je te helpen jouw slaap te verbeteren. Met de ingebouwde bewegingssensor kan de wekker ook jouw slaapfases volgen en je tips geven om een betere nachtrust te krijgen.

Maak verbinding met je ander IoT-apparaten en gebruik de Mi Smart Clock als controlesysteem. Het is ook mogelijk de slimme wekker op een slimme camera aan te sluiten. Zo kan je direct op het klokscherm zien wat de camera opneemt en wie er aanklopt.

Met zijn professionele specificaties en slimme functies is de QBH4191GL Xiaomi Smart Clock een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een slimme wekker die meer doet dan alleen maar de tijd aangeven. En met het eenvoudige ontwerp en de witte behuizing past de Smart clock ook in elke kamer. 

Specificaties

Extra informatie

Merk Xiaomi
Beoordelen
Art. nr:
QBH4191GL
Merk:
Voorraad:

Beschikbaarheid: op voorraad (11)

Levertijd:
Op een werkdag voor 20:00 besteld, vandaag verzonden

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: