Verzendkosten

Duidelijke prijzen zonder al te veel poespas. Dit betekent dat er bij ons twee mogelijkheden zijn :
  • €6,- voor een bestelling onder €50,-
  • Gratis verzending voor een bestelling boven €50,-
Het is mogelijk dat door een (gedeeltelijke) retourzending het restant van de order een waarde heeft welke onder de verzendkosten vrije drempel is gekomen. De verzendkosten worden dan alsnog in rekening gebracht.

Pakketten die niet bezorgd kunnen worden, door de ontvanger geweigerd, of niet binnen 7 dagen worden opgehaald bij een Parcelshop, worden retour gestuurd naar Update.nl. Voor deze wijze van retour sturen rekent Update.nl vanaf 1 januari 2020 retourkosten. Indien het pakket op normale wijze wordt ontvangen en vervolgens retour wordt gestuurd zijn de reguliere afspraken van toepassing. 
Omdat wij leveren uit eigen voorraad kunnen wij uw bestelling direct dezelfde dag verzenden. Hierdoor voorkomen wij dat u onnodig lang hoeft te wachten op uw bestelling. Hebben wij het artikel niet op voorraad? Dan is deze ook niet te bestellen, hierdoor voorkomen wij teleurstelling. 
Heeft u op een werkdag vóór 20:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Bestellen vanuit België

Dat is mogelijk!

Bestellen vanuit België bij Update.nl heeft dezelfde voordelen en biedt het zelfde gemak als voor klanten in Nederland. Er zijn een paar verschillen: 
  • Bij gebruik van een Belgische bank is IDEAL niet mogelijk en dient betaald te worden met Bancontact, Paypal of doormiddel van vooruitbetaling (neem voor vooruitbetaling contact met ons op via info@update.nl)
  • €6,- voor een bestelling onder €60,-
  • Gratis verzending voor een bestelling boven €60,-
  • Aflevering kan een dag extra duren afhankelijk van waar in België de bestelling moet worden afgeleverd.
Als Belgische klant kunt u ook gratis retourneren via DPD.