Qware Nottingham draadloze desktopset zwart

Qware Nottingham draadloze desktopset zwart
Beschrijving

Details

De Qware Nottingham draadloze desktopset zwart is een complete en stijlvolle set bestaande uit een draadloos toetsenbord en een draadloze muis in een zwarte kleur. Deze combo is perfect voor thuisgebruik, op kantoor of waar je ook maar een betrouwbare en moderne desktopset nodig hebt.

Het draadloze toetsenbord van de Qware Nottingham biedt een comfortabele typervaring met zijn zachte toetsen en responsieve feedback. Met de 104 toetsen in een standaardindeling, inclusief numeriek toetsenblok, multimedia sneltoetsen en een handige slaapstand-knop, heb je alle benodigde functies binnen handbereik. Het toetsenbord wordt geleverd met een draadloze USB-ontvanger die eenvoudig op een vrije USB-poort van je computer kan worden aangesloten voor een betrouwbare draadloze verbinding zonder vertragingen.

De draadloze muis is ergonomisch ontworpen voor comfortabel gebruik gedurende langere perioden. Net als het toetsenbord wordt de muis geleverd met een draadloze USB-ontvanger die gemakkelijk kan worden aangesloten op een USB-poort van je computer.

Specificaties

Extra informatie

Merk QWare
Beoordelen
Art. nr:
PCB-230BL
Merk:
Qware
Voorraad:

Beschikbaarheid: op voorraad (6)

Levertijd:
Op een werkdag voor 20:00 besteld, vandaag verzonden