Naar boven

Over ons

Internetshops vind je overal op het internet. Maar kopen op het internet geeft bij veel mensen nog een onzeker gevoel. Daarom heeft Update.nl een combinatie gemaakt van 2 sterke punten: Je koopt bij Update.nl rechtstreeks uit eigen voorraad en kan telefonisch advies krijgen van een van onze gespecialiseerde medewerkers. Geen keuzemenu gewoon direct een medewerker aan de telefoon, zonder extra kosten. En natuurlijk bij ons: Op een werkdag besteld is morgen in huis. Zelfs op zaterdag!

Update.nl is bij de volgende websites/instanties aangesloten:


Tweakers.net is Nederlands grootste site voor alles wat met computers, consumentenelektronica en andere technologie te maken heeft. Het publiek bestaat uit consumenten en IT-professionals. Tweakers.net bereikt iedereen met een interesse voor technologie, van de meest 'hardcore' overklokker tot de gewone consument die alles wil weten over mobiele telefoons, tablets en televisies
 
Beslist.nl is een shopping, (prijs-) vergelijkingssite en winkelzoekmachine, waar ruim 16 miljoen producten worden getoond van meer dan 700 Nederlandse webwinkels. Per dag bezoeken ruim 100.000 mensen de website.
Het is mogelijk om producten te zoeken en hier meer informatie over in te winnen. Verder kun je producten, kenmerken (bv betalingsopties, keurmerken, reviews) en prijzen van internet winkels met elkaar te vergelijken.

 


Sinds de oprichting in 1998 informeert Hardware.Info consumenten in Nederland en België over computerhardware en consumentelectronica. Hardware.Info is onderdeel van HWI Group, een toonaangevend testlab waar jaarlijks meer dan 1000 producten op professionele wijze worden getest. Naast tests voor Hardware.Info verzorgt HWI Group ook tests en artikelen voor diverse andere publicaties.
 

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ict-producten en ict-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.000 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten.

 


Google Shopping biedt de consument de mogelijkheid snel de prijzen en producteigenschappen met elkaar te vergelijken. De consument krijgt de mogelijkheid naar de vergelijkingssite van Google Shopping te gaan, maar kan ook rechtstreeks naar de landingspagina van het product doorklikken.
 
Steeds meer mensen kopen op het internet. Een boek, reis, dvd, muziek of kleding, alles kunnen ze tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren.