Naar boven

LOGITECH RET. Wireless Mouse M235 Black

Omschrijving

Logitech Wireless Mouse M235 is een comfortabele, betrouwbare muis met een nauwkeurigere navigatie en zachte rubberen grips.
Profiteer van nauwkeurig klikken en aanwijzen, op oppervlakken die andere optische muizen niet aankunnen, terwijl u naar uw favoriete websites surft dankzij Logitech Advanced Optical Tracking.
Profiteer van het gemak en de vrijheid van draadloos met de betrouwbaarheid van een draad: snelle gegevensoverdracht en vrijwel geen vertragingen of storingen.
De ontvanger is zo klein en onopvallend dat u hem op een USB-poort kunt aansluiten en hem daarna kunt vergeten. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken over defecte of zoekgeraakte ontvangers.
U kunt genieten van meer comfort en gemak dankzij het gebruiksvriendelijke, geronde ontwerp van deze compacte muis met zachte, rubberen grips en een soepel scrollwiel.
Uw muis werkt met Windows, Mac en Linux. Welke computer u vandaag ook hebt of morgen koopt, u kunt erop vertrouwen dat uw muis naar verwachting zal werken.

Reviews

  • 24-7-2017
    10,0

    Goede draadloze muis die een aardige afstand kan overbruggen. Geen problemen bij gebruik van meerder muizen dicht bij elkaar.

10,0
Art.nr:
910-002201
Merk:
Voorraad:
58 stuks
Levertijd:
Op een werkdag voor 20.00u besteld, morgen in huis

Daarom kies je voor Update.nl

Deel dit artikel