Logitech Zone wired headset

Logitech Zone wired headset
Beschrijving

Details

Logitech Zone wired headset is een USB-headset speciaal ontworpen voor drukke open werkruimtes. De grote audiodrivers van 40 mm zorgen voor een volle bass, scherpe hogere frequenties en ongelooflijk weinig vervorming voor een aangenaam geluid voor videogesprekken, muziek of allebei. De belfuncties zijn altijd binnen handbereik dankzij de bediening op de draad. 

Deze headset is lichtgewicht, stijlvol en de hele dag lang comfortabel. De roestvrijstalen hoofdband met Teflon-coating heeft een siliconen kussen voor het hoofd en oorkussens van traagschuim. En de USB-C-connector en meegeleverde USB-A-adapter zorgen voor het gemak van plug-and-play.

Zone Wired werkt met gangbare beltoepassingen op vrijwel elk platform en besturingssysteem. Microsoft Teams-certificering zorgt ervoor dat het heel eenvoudig is om de Teams-app rechtstreeks te starten vanuit Zone Wired in-line controller.

De twee microfoons met geluidsisolerende technologie onderdrukken met uiterste precisie afleidende geluiden zoals het geklik van toetsenborden en stemmen in de buurt, op slechts 60 cm afstand. Zo geniet je van uiterst heldere gesprekken en videovergaderingen.

De knoppen zijn altijd binnen handbereik op de draad (die overigens nooit in de knoop raakt). Zo kun je eenvoudig het volume aanpassen of dempen, oproepen beantwoorden, beëindigen of afwijzen en muziek afspelen of pauzeren.

Deze handige mini-app biedt volledige EQ- en Sidetone-aanpassing, test snel de audioniveaus van de microfoon/speaker en laat je de microfoonversterking instellen op het juiste volume.

Onder andere gecertificeerd voor Microsoft® Teams, Skype voor Bedrijven en Google Voice. Compatibel met geïntegreerde dempknoppen voor Zoom. Werkt met andere populaire toepassingen voor probleemloze compatibiliteit en integratie.

Specificaties

Extra informatie

Prestatie
Headset
Hoofdband
Oproepen/muziek
Stereofonisch
Grafiet
Oproep beantwoorden/beëindigen, Dempen, Afspelen/pauze, Volume +, Volume -
Knop
Lijnbesturingseenheid
Knoppen
1,9 m
Microsoft Teams
Poorten & interfaces
Bedraad
Ja
USB Type-C
20 - 16000 Hz
Hoofdtelefoon
Supraaural
32 Ohm
99 dB
4 cm
Microfoon
Boom
100 - 16000 Hz
-48 dB
Unidirectionele/omnidirectionele microfoon
Ja
2
Ja
Minimale systeemeisen
Ja
Ja
Inhoud van de verpakking
Ja
Ja
1
Gewicht en omvang
179,7 mm
66,8 mm
165,9 mm
211 g
65,84 x 18,75 x 65,84 mm
Verpakking
194 mm
232 mm
81 mm
474 g
Logistieke gegevens
85183000
246 mm
333 mm
215 mm
2,28 kg
Overige specificaties
ChromeOS
USB Type-A male - USB Type-C female
Merk Logitech
Beoordelen
Art. nr:
981-000870
Merk:
Voorraad:

Beschikbaarheid: op voorraad (4)

Levertijd:
Op een werkdag voor 20:00 besteld, vandaag verzonden