Logitech speakerset Z333 2.1 / REFURBISHED

Logitech speakerset Z333 2.1 / REFURBISHED
Beschrijving

Details

VERKOOPSTAAT REFURBISHE BRONS: Producten zijn door leeftijd, verpakking of gebruikssporen niet meer als nieuw te verkopen, Product met duidelijke gebruikssporen.

Luid, diep en helder geluid voor uw muziek, films en games. Z333 levert 80W piekvermogen en continue vermogen van 40W RMS.


Ervaar intense bas met de grote 5 inch front-firing driver.Veel vermogen en een grote driver zijn vereist zodat u de lage frequenties nauwkeurig kunt reproduceren en voelen. Door de lage frequenties naar deze toegewezen subwoofer te sturen, levert de Z333 de meest optimale luisterervaring en kunt u de bas horen zoals deze was opgenomen.

Plaats de bedieningseenheid waar u gemakkelijk toegang heeft tot de aan-uitknop en volumeknop. Luister ongestoord met de hoofdtelefoonaansluiting.


Basniveau is een kwestie van smaak. Met de aparte volumeknop kunt u het niveau van lage frequenties, die door de subwoofer worden geproduceerd, aanpassen zonder dat u het volume van de satellietspeakers hoeft te wijzigen. U kunt het basniveau instellen naar uw persoonlijke voorkeur.U kunt ook de onafhankelijke volumeknop gebruiken om nabijheidscompensatie te regelen. Als uw subwoofer onder een bureau of in een afgesloten ruimte staat, kunt u het basniveau aanpassen om het systeem in te stellen en balanceren in deze specifieke omgeving.

Audio output channels: 2.1
Gemiddeld vermogen: 40 W
Aanbevolen gebruik: PC
Satellite speaker mid-range driver grootte: 7,62 cm (3")
Subwoofer driver grootte: 13,3 cm (5.25")

Specificaties

Extra informatie

[er zijn geen specificaties van dit product]
Merk Logitech
Beoordelen
Art. nr:
980-001202-RFB
Merk:
Voorraad:

Beschikbaarheid: Niet op voorraad (0)