Logitech Bluetooth-audio-ontvanger Draadloos streamen

Brand:
SKU:
980-000912
Special Price € 43,26 Regular Price € 44,95
Niet op voorraad
Verwachte leverdatum 02-06-2024
  • Voor 20:00 uur , volgende dag in huis (m.u.v. zondag & TVs)
  • Kies je eigen bezorgmoment
  • Klantbeoordeling 9.2 / 10

Omschrijving

Maak jouw speakers Bluetooth. De Logitech Bluetooth® Audio Adapter biedt je alles wat je nodig heeft om jouw favoriete speakers om te toveren tot een draadloos geluidssysteem voor je smartphone en tablet. Dankzij de Multipoint Bluetooth-verbinding kun je twee apparaten tegelijk koppelen en audio streamen van een van beide, met een betrouwbare verbinding tot op 15 meter afstand, naar de meeste speakers met eigen voeding en standaard analoge RCA- of 3,5mm-aansluitingen. Eenvoudige koppeling van jouw apparaten met een druk op de knop en dankzij automatisch opnieuw koppelen kun je probleemloos streamen. En je hoeft nooit compromissen te sluiten wat betreft geluid omdat de Bluetooth-speakeradapter is afgestemd in de state-of-the-art laboratoria van Logitech om hoogwaardige akoestiek te leveren.

Je kunt jouw smartphone en tablet snel en gemakkelijk verbinden. Druk gewoon op de koppelingsknop en de speakers zijn gebruiksklaar. Profiteer van het gemak van supersnel, automatisch opnieuw koppelen.

Je hebt de flexibiliteit om pc-speakers, thuisstereosystemen en AV-ontvangers te gebruiken. Sluit gewoon de Bluetooth-audioadapter op jouw speakers met eigen voeding aan met behulp van standaard analoge RCA- of 3,5mm-stekkers.

Compromisloos geluid. De Bluetooth-speakeradapter is afgestemd in de state-of-the-art laboratoria van Logitech om hoogwaardige akoestiek te leveren.

Stream en bedien jouw muziek met een betrouwbaar gezichtsveld tot op 15 meter afstand.

Specificaties

Energie
AC
Gewicht en omvang
50,8 mm
57,1 mm
22,3 mm
34 g
Kenmerken
3.0
3,5 mm
20 m
Inhoud van de verpakking
1
Kenmerken
Zwart
Inhoud van de verpakking
Ja
RCA
Poorten & interfaces
Ja

Klantenservice

Tussen 09:00 - 17:00 online

0592-375238

Wat onze klanten denken