ContactTijdens of na het bestellen kan het zijn dat u een vraag heeft waarop u zo direct niet het antwoord op onze site kan vinden. U kan uw vraag via verschillende manieren aan ons stellen:

Per telefoon
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9 uur 's ochtends tot half 6 in de middag om u zo te helpen bij een juiste keuze uit ons brede assortiment of ondersteuning te bieden bij uw aanschafte product. U kunt ons bereiken op 0592-375238. Indien mogelijk, graag uw bestelnummer bij de hand houden.

Per E-mail
Heeft u vragen waarbij u veel (technische) informatie heeft, dan raden wij u aan het rustig op 'papier' te zetten en ons een e-mail te sturen. Wij zorgen er voor dat u snel een reactie van ons krijgt.
Uw e-mail kunt u sturen naar info@update.nl

Heeft u een atikel dat u wilt retourneren?
Bezoek dan de volgende pagina  ⟶   Retourneren

Heeft u een klacht?
Heeft u een klacht over een product of over onze dienstverlening dan horen wij dat graag. Wij monitoren dagelijks onze producten en zendingen en horen graag van u waarin wij nog kunnen verbeteren.

Telefoon: 0592-375238 (Wij kunnen vragen naar uw bestelnummer. Deze graag bij de hand houden!)
E-mail: klacht@update.nl

Mocht uw ingediende klacht niet naar tevredenheid opgelost worden, dan kunt u een klacht indienen bij de geschillencommissie ICTWaarborg. Voor meer informatie verwijzen wij u naar: https://www.ictwaarborg.nl/service/bemiddeling

Postadres:

Handelsweg 30-32
9482 WE Tynaarlo
0592-375238  
 
info@update.nl


Bovenstaand adres is geen afhaaladres, alle bestelling gaan via PostNL. Afhalen is niet mogelijk.