Betaalinformatie

ideal
IDEAL Internetbankieren
Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw bank? Dan kunt u zonder speciale software uw betaling via IDEAL uitvoeren, de eenvoudigste manier van betalen via internet.
De voordelen:

  • Snel, eenvoudig en via een beveiligde verbinding van uw eigen bank
  • Geen extra transactiekosten
  • Op werkdagen voor 20:00 uur met IDEAL betaald? De volgende dag bij u afgeleverd!

  
 

Belgie bancontact


België
Internetbankieren vanuit België kan met Bancontact/Mistercash.


paypal
PayPal
PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen. U kunt uw creditcard of bankrekening koppelen aan uw PayPal-rekening. U kunt dan eenvoudig betalen door PayPal als betaalmethode te selecteren, in te loggen op uw PayPal-rekening en uw betaling te bevestigen. Het betaalproces wordt veilig voor u afgerond, zonder uw financiële gegevens met de verkoper te delen.  capayable
Capayable (achteraf betalen)
Met Capayable kan je kiezen tussen 2 opties: Achteraf betalen of betalen in termijnen. 

Met Capayable Achteraf betalen, dien je de betaling te doen binnen 14 dagen na dat je de bestelling hebt geplaatst.


Met Gespreid Betalen bieden we jou de mogelijkheid om een bestelling in drie termijnen te betalen zonder rente. Een nieuwe laptop of televisie koop je tenslotte niet elke maand. De eerste termijn betaal je direct in de online kassa van Update.nl en wij sturen vervolgens de bestelling zo snel mogelijk op. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Zo heb je de bestelling binnen een paar dagen al in huis, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening.
Met Capayable – Gespreid Betalen betaal je heel eenvoudig in drie termijnen. Dit alles zonder rente of lening!