Betaalinformatie

IDEAL Internetbankieren
Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw bank? Dan kunt u zonder speciale software uw betaling via IDEAL uitvoeren, de eenvoudigste manier van betalen via internet.
De voordelen:

  • Snel, eenvoudig en via een beveiligde verbinding van uw eigen bank
  • Geen extra transactiekosten
  • Op werkdagen voor 20:00 uur met IDEAL betaald? De volgende dag bij u afgeleverd!

België
Internetbankieren vanuit België kan met Bancontact/Mistercash.

Vooruitbetalen/direct overboeken
Heeft u gekozen voor direct overboeken via de bank, dan betekent dat, dat u het orderbedrag zoals vermeld op de order eerst overmaakt moet worden op de rekening van Update.nl.
Dit kunt u via uw eigen internetbankieren van uw bank uitvoeren. Direct overboeken via uw bank geeft geen extra kosten en is veilig, u dient wel rekening te houden met 1-3 dagen
overboektijd van uw bank. Zodra uw overboeking op onze rekening staat bijgeschreven verzenden wij direct uw bestelling.

Annuleren?
Indien u uw overschrijving wilt annuleren, neem dan direct contact op met onze klantenservice. Indien uw bestelling nog niet is verzonden zullen wij uw betaling direct terugstorten.

Rekening informatie
U kunt uw overboeking doen ten name van Update.nl IBAN: NL03RABO0141878118 onder vermelding van het ordernummer.

PayPal
PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen. U kunt uw creditcard of bankrekening koppelen aan uw PayPal-rekening. U kunt dan eenvoudig betalen door PayPal als betaalmethode te selecteren, in te loggen op uw PayPal-rekening en uw betaling te bevestigen. Het betaalproces wordt veilig voor u afgerond, zonder uw financiële gegevens met de verkoper te delen.  

Internetbankieren bij uw eigen bank?
Kunt u Internetbankieren via uw eigen bank, overweeg dan te betalen met IDEAL, een eveneens gratis betrouwbare betaalmethode. Wij kunnen direct controleren of uw betaling goed is verwerkt en kunnen uw bestelling dan ook direct verzenden.