Bestellen vanuit België

Dat is mogelijk!
Bestellen vanuit België bij Update.nl heeft dezelfde voordelen en biedt het zelfde gemak als voor klanten in Nederland. Er zijn een paar verschillen: 

  • Bij gebruik van een Belgische bank is IDEAL niet mogelijk en dient betaald te worden met Bancontact, Paypal of doormiddel van vooruitbetaling (neem voor vooruitbetaling contact met ons op via info@update.nl)
  • Aflevering kan een dag extra duren afhankelijk van waar in België de bestelling moet worden afgeleverd.

Wilt u als Belgische klant een intracommunautaire levering, dat is mogelijk. U maakt een account aan, neem contact met ons en geef aan dat u intracommmunautair wilt bestellen. Wij controleren vervolgens het opgegeven Btw-identificatienummer. Dit doen wij op de internetsite van de Europese Commissie. Kloppen de gegevens, dan zetten wij uw account om en kan u BTW vrij bestellen. Wacht met bestellen tot wij bericht geven dat uw account is omgezet.  

Volg altijd deze procedure indien u meent BTW vrij te kunnen bestellen. Achteraf kunnen wij niets meer corrigeren. Heeft u eenmaal een account welke is geverifieerd dan besteld u bij iedere volgende bestelling automatisch zonder BTW (dit dus alleen in geval van buitenlandse bedrijven).