Bestellen vanuit België

Bij Update.nl genieten Belgische klanten van dezelfde voordelen als Nederlandse klanten, maar er zijn enkele verschillen om rekening mee te houden.

Betaalopties:

Bij gebruik van een Belgische bank is iDEAL niet beschikbaar. Betaal eenvoudig met Bancontact voor een vlotte afhandeling.

Levertijd:

Houd er rekening mee dat de aflevering een extra dag kan duren, afhankelijk van de specifieke locatie in België waar de bestelling moet worden afgeleverd.

Intracommunautaire Levering (BTW-vrij):

Belgische klanten die een intracommunautaire levering willen, kunnen dit aanvragen. Maak een account aan, neem contact met ons op en geef aan dat je intracommunautair wilt bestellen. We controleren je opgegeven BTW-identificatienummer via de Europese Commissie-website. Als alles klopt, zetten we je account om, waardoor je BTW-vrij kunt bestellen. Wacht op ons bericht voordat je bestelt om te bevestigen dat je account is geüpdatet.

Belangrijke Opmerking:

Volg deze procedure nauwgezet als je denkt BTW-vrij te kunnen bestellen. Na het plaatsen van de bestelling kunnen we achteraf niets corrigeren. Eenmaal geverifieerd, wordt je account automatisch ingesteld voor BTW-vrije bestellingen bij toekomstige aankopen, exclusief BTW voor buitenlandse bedrijven.