ACT AC8125 aluminium verstelbare laptopstandaard met usb-c dockingstation

ACT AC8125 aluminium verstelbare laptopstandaard met usb-c dockingstation
Beschrijving

Details

De ACT AC8125 aluminium verstelbare laptopstandaard met usb-c dockingstation is een omkeerbaar dockingstatoin en notebookstandaard in één.
De AC8125 voegt een 4K HDMI-aansluiting, een 100W Power Delivery Pass-Through-poort, Gigabit LAN-poort, kaartlezer en twee USB-A-datapoorten toe aan je laptop. De standaard kan in diverse posities worden geplaatst voor het verkrijgen van de beste kijkhoek en zorgt voor een goede werkhouding. 

Sluit de laptop met de meegeleverd USB-C-kabel aan op het docking station. Het docking station is afneembaar en kan ondersteboven worden gemonteerd. Zo zorg je ervoor dat de USB-C-aansluitkabel van het docking station altijd aan de kant van de USB-C-poort van de laptop zit.

De stand kan zo worden neergezet dat je de beste kijkhoek krijgt. De antislip rubberen pads zorgen ervoor dat de notebook op de plaats blijft.
Het open ontwerp van de laptopstandaard voorkomt oververhitting van de laptop. De vrije luchtstroom zorgt voor een betere warmtegeleiding.

De AC8125 heeft een licht en opvouwbaar ontwerp. Neem het docking station/laptop stand eenvoudig mee in een tas. De meegeleverde USB-C-kabel kan worden opgeborgen aan de onderzijde van de standaard.

Specificaties

Extra informatie

Design
Notebookstandaard
Grijs
Aluminium
39,6 cm (15.6")
Ja
Prestatie
Ja
Ergonomie
Ja
Verpakking
Doos
Poorten & interfaces
Ja
2
1
Ja
100 W
Merk ACT
Beoordelen
Art. nr:
AC8125
Merk:
Voorraad:

Beschikbaarheid: op voorraad (3)

Levertijd:
Op een werkdag voor 20:00 besteld, vandaag verzonden