ACT AC7990 Full HD conference camera met microfoon, pan, tilt en zoom

ACT AC7990 Full HD conference camera met microfoon, pan, tilt en zoom
Beschrijving

Details

De ACT AC7990 Full HD Conference Camera met ingebouwde microfoon is ideaal voor online meetings met audio en video conference programma’s.

Deze full HD camera zorgt voor een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit door de 2 Megapixel Sony CMOS sensor en twee geïntegreerde omni-directionele microfoons die een opvangbereik van 5 meter hebben. Daarnaast heeft de camera een kijkhoek van 105 graden, EPTZ en beeldoptimalisatie. Naast de uitstekende beeldkwaliteit is geluidskwaliteit ook van groot belang. De AC7990 camera heeft twee ingebouwde microfoons met een 360 graden opvangbereik van 5 meter. De microfoons hebben extra functionaliteiten zoals ruisonderdrukking en echo-onderdrukking voor kristalhelder geluid.
Gebruik de meegeleverde afstandsbediening voor het bedienen van de camera.

De AC7990 vergaderings-camera kan op diverse manier gemonteerd worden. Klem de camera boven op een monitor of tv. Zet de camera neer op het bureau, monteer de camera op de muur of schroef hem op een statief.
En bedien de camera met de meegeleverde afstandsbediening. Mute eenvoudig de microfoon of zoom elektronisch in/uit, pan of tilt en pas de instellingen aan.

De camera is uitermate geschikt voor gebruik tijdens video conference meetings met video chat apps zoals Teams, Zoom en Google Meet.

Specificaties

Extra informatie

Camera
2 MP
Enkele camera
CMOS
25,4 / 2,8 mm (1 / 2.8")
105°
Auto
Ja
Auto
Ja
Video
1920 x 1080 Pixels
30 fps
Full HD
1080p
Design
Zwart
Standaard/wandmontage
Energie
USB
AAA
Audio
Ja
2
Prestatie
Ja
Audio
Ja
Prestatie
IR
Audio
Ja
Ja
5 m
Inhoud van de verpakking
Ja
Ja
USB
3 m
Ja
Ja
Merk ACT
Beoordelen
Art. nr:
AC7990
Merk:
Voorraad:

Beschikbaarheid: op voorraad (2)

Levertijd:
Op een werkdag voor 20:00 besteld, vandaag verzonden