ACT AC1220 HDD-/SSD-behuizing 2.5" zwart

ACT AC1220 HDD-/SSD-behuizing 2.5" zwart
Beschrijving

Details

De ACT AC1220 HDD-/SSD-behuizing 2.5" zwart maakt het mogelijk om een extra 2.5 inch SATA HDD of SSD aan te sluiten op de USB-C of USB-A 3.2 Gen2-poort van je laptop of pc. Je beschikt snel over extra opslagruimte voor je persoonlijke of zakelijke bestanden. Dankzij de compacte afmetingen neem je de HDD/SSD overal mee naar toe. De behuizing biedt plaats aan een 2.5 inch SATA harde schijf/solid state drive met een maximale hoogte van 9.5 mm.
Dankzij de snelle USB aansluiting zet je bestanden sneller over dan voorheen. De AC1220 heeft een USB 3.2 Gen2 verbinding waarmee je data met een maximale snelheid tot 10Gbps kunt overzetten. 

De stevige aluminium behuizing biedt een koele en veilige bescherming voor al je bestanden. Neem je foto's, muziek, films en andere bestanden overal mee naartoe dankzij de compacte afmetingen van de case. Door de USB 3.2 Gen2 aansluiting profiteer je van een maximale doorvoersnelheid tot 10Gbps. Bouw eenvoudig zelf een SATA HDD of SSD in en ga er direct mee aan de slag. 

De AC1220 behuizing wordt geleverd met schroeven en schroevendraaier zodat je zelf gemakkelijk een harde schijf kunt inbouwen. Er worden twee kabels meegeleverd: een USB-C naar C kabel en een USB-C naar A kabel. Je sluit de harde schijf ook aan op een laptop met alleen een USB-A aansluiting. Handig toch!

Specificaties

Extra informatie

Opslagmedia
2.5"
SATA
1
9.5 mm
Poorten & interfaces
Ja
3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2)
USB Type-C
Vrouwelijk
1
Ja
Design
HDD-/SSD-behuizing
Zwart
Aluminium
Ja
Prestatie
10 Gbit/s
Ja
Energie
DC, USB
Inhoud van de verpakking
Doos
USB Type-C naar USB Type-A, USB Type-C naar USB Type-C
Merk ACT
Beoordelen
Art. nr:
AC1220
Merk:
Voorraad:

Beschikbaarheid: op voorraad (4)

Levertijd:
Op een werkdag voor 20:00 besteld, vandaag verzonden